Peti tak gratuluji k ukončení šestinedělí A je super, že je Tobík hodnější. Malá včera fakt spala strašně malinko, vlastně jen jednou tak nějak pořádněji. Ale noc byla zase lepší. Usla před desátou, vstala ve dvě a zrovna, když jsem si tu včera postěžovala, tak snad poprvé usla skoro hned po kojení. Pak vstala v pět a to už jsem ji dala k sobě a po nějaké době jsme ještě usnuly. A teď už taky spinká, ale myslím, že dlouhý spánek to ještě nebude. Já se bojím s ní spát, ona se často zakucká, zalkne mlíčkem, takže si to bez monitoru dechu nějak nedokážu představit. A dávám ji k sobě kdyžtak až ráno. Ale samo ne vždy spí v postýlce, taky v kočárku a tak.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.