Ahojíík tak to mooc gratuluji a krásné jméno!!!! fakt s enám ty miminka povedli všem!!!!mám evšeci krásný zdravý mimísky a tak to je abude!!!!
Já dneska si vydělávala a Tobík asi tušil že chci vydělat a atak byl hodný a moooc zato ted s ehlásí o slovo Holky já vám nevím jestli jsem to zaspala a nebo néé ale malej usnul tak v půl 10 a já pak jukla při kojení na mobil a bylo 3.38tak vám nevím jestli jsem to jedno kojení zaspala a nebo jestli taaaaaak dlouho hajal??)))) fakt ho jen a jen chválím poslední dny!!!!
a co musím říct tak už včera a i ted v postýlce opět ruce dokořán a pláč strachy vyděšený:-((coto je??je to tím že se opravdu bojí toho prostoru a chce být víc stísněný??to u MII neznám ta spíš opak vadilo jí utísnění mě to vždy tak vyleká úplně mi je ho líto a uklidnuji ho v náručí ten výraz v očíčkách:-(((
dneska jdu dělat šveskové a merunkové knedle !!!!těším se na ně,no prostě je to sladké tak asi proto)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.