Leo-velká gratulace k Bětušce...hodně štěstí,zdraví a těšíme se na fotku...Doufám že jsi měla také tak hezký porod jako já...tipuji že čtvrté dítko byla rychlovka... Můj porod byla paráda i ten personál na to že to byla obří porodnice tak v pohodě až na toho doktora na konci ale jsem ráda že tam byl jen minutu a pak odešel...vím že na něj je i hodně stížností ale bohužel už tam skoro šéfuje...jen nechápu proč chtějí vždy porody automaticky urychlovat (i můj superrychlý porod) a rodit se musí na koze...tentokrát bych si tu polohu určitě nevybrala ale na diskuzi jaksi nebyl čas... My jsme opět zavření doma...v tomhle vedru nejde jít nikam...to by se mimi upeklo...ještě že malej je s babi na chatě tak tam má zábavu a nenudí se tu s náma...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.