Re: Chci zhubnout 25 kilo
Já jsem sundala 30 kilo od 1.1. do cca 15.5. (teda ne tento rok, ale pro představu za jakou dobu...). Jedla jsem každé 2 hodiny. Třeba v 7 krajíček chleba s tvarohem a ředkvičky - za 2 hodiny jablko - za 2 hodiny plátek kuřecích prsou na pánvi bez tuku ochucený česnekem a bylinkami a k tomu 2 velké syrové nastrouhané mrkve - ve 13 bílý jogurt se špetkou soli, postrouhanou okurkou a jedním stroužkem česneku - v 15 hodin kedlubnu - v 17 hodin vejce natvrdo a mísku hlávkového salátu se zálivkou ze lžičky oleje, lžičky hořčice a trochy citronové šťávy - v 19 hodin pomeranč. Mezi tím každou sudou hodinu 2 dl vody s pár kapkama citronu. Od 6 ráno do 22 večer = 9x denně. Bylo to v době kdy jsem i málo pila, tak to bylo proto, abych dost vypila.
Fakt je, že těch skoro 5 měsíců jsem furt jen chystala jídlo, jedla jídlo, plánovala jídlo... Jedla jsem libové maso a zeleninu v podstatě neomezeně, ovoce a mléčné výrobky už opatrněji, přílohy, pečivo a tak hodně opatrně. Kromě toho jsem 2x týdně chodila cvičit a 3x týdně intenzivně plavat (za hodinu cca 1 km) sa o víkendu jsme buď jeli na kole nebo šli na turistický výšlap. Začínala jsem na 115 kilech, v květnu jsem měla 85 kilo. Měřím 170, takže jsem nebyla furt dost štíhlá, ale cítila jsem se super....
Odpovědět