Re: Chci zhubnout 25 kilo
Létavice - ne úplně přímo, ale:
Už od roku 1988, kdy jsem byla poprvé těhotná, jsem věděla, že mám písek a kamínky ve žlučníku. Na počítku roku 2000 jsem měla ten žlučník nějak podrážděný (což mohlo být způsobeno i tím velkým množstvím tuku, co jsem odbourala) a tak mi bylo doporučeno ten žlučník odstranit. Šla jsem do toho, operace proběhla laparoskopicky a bez potíží a během 5 dní jsem byla OK.
Další operace byly v souvislosti s výhřezem plotýnky (což mělo spíše souvislost s nadváhou, než s hubnutím) a následným ochrnutím. Fakt je, že na bolesti zad jsem si stěžovala někdy od roku 1980, takže když mi v nemocnici v roce 2005 nadali, že jasm ty záda neřešila dříve a nechala to dojít TAK daleko, vzala jsem svou zdravotní dokumentaci a omlátila jim ji (obrazně řečeno) o hlavu, neboť od těch cca 16 let tam mám minimálně jednou ročně že si stěžuji na bolesti zad. Nikdy se mou nic nedělali, jen jeden doktor mne poslal na rehabku, kde jsem se naučila uvolňovací cviky, ale celá leta (i v době, kdy jsem měla 68 kilo) jsem na bolesti zad trpěla. Takže toto bych neřekla, že s hubnutím mělo souvislost.
Pak jsem byla na operaci kýly a to 2x, protože poprvé to byla urgentní operace uskřinuté kýly a nějak asi nebyla úplně dokonalá. Tyhle oprace bych řekla, že hubnutím souvislost neměly.
Odpovědět