No...abych tak řekla... máme velmi pozdě se vracejícího tatínka, ale kluk už je nějakou dobu ve věku, kdy jsme si udělali moc hezký režim - nerežim a když se nám ten tatínek někdy náhodou vrátí domů dřív než jsme zvyklí, docela mi to vadí (kluk je pochopitelně natěšenej)...jako že mi bourá ten režim - nerežim Třeba že kluk jde spát a já mám čas na knížku, malování...cokoliv "mého"...no a on najednou přijede a chce si povídat, což mě se zase už nechce, protože chci být separé...véču už si ohřeje sám, to ví, že už po mě chtít nemůže
...ale když byl malej mimino, štvalo mě to neskutečně. Takže vyšťavené zpruzelé matky dokážu velmi dobře pochopit.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.