Re: školní rok
Ahojky, taky byl pro vás ten první týden ve škole tak hektický jako pro mě? budeme si hold muset zvyknout na jiný režim... je to teď náročnější... ráno děti rozvést na 2 různá místa zabere víc času, svačinu nachystat a aspoň trochu něco posnídat jsme ve školce taky neřešili, tak je to teď pro nás to ranní vstávání náročnější
už jsme měli i každý den od středy úkoly - takové ty uvolňovací cviky - kreslení obloučků, koleček apod., stříhání písmenka A do složky na písmena a taky číslic 1-5, takže o zábavu postaráno
za první týden jsem nechala ve škole přes tisícovku, sice v tom jsou i obědy na září, ale i tak je to dost vysoká bilance... platili jsme čip na obědy, třídní fond, fotky pro prvňáčky a kino do školní družiny
jak to zvládáte vy? taky už děti mají úkoly? co se učí? u nás už mají matematiku a češtinu rozjetou. Od příštího týdne jim začnou i ostatní předměty. Z kroužků ze školní družiny jsem nakonec zvolila atletiku a hru na klávesy a taky ještě soubor Valášek, ale nevím jestli bude chtít spolupracovat... když jsem mu říkala o kroužcích, nějak nechtěl o nich slyšet...
Odpovědět