Re: školní rok
Ahojky,
tak u nás to je Leni podobné. Míša taky nebyl z těch, co by se extra těšili, ale teď chodí moc rád. Taky je vždy v pátek zklamaný, že je víkend
Dneska při odchodu mi říkal: Já jsem si myslel, že mě to v té škole nebude bavit a přitom to je tak super
Tak mám radost. Je mi jasné, že to tak nebude věčně, ale mile mě to překvapilo a mám z toho radost. Ale s úkolama už to tak žhavé není, chodí v poledne domů, pojí a pak se vrhne na hračky a je problém ho od nich dostat
Takže úkoly pak jsou s brbláním. A to ho měli zatím jen 2x, takové 5minutovky. Tak musím vymyslet nějakou motivační antibrblací metodu jak na něj, protože to nechci poslouchat, až budou úkoly na půlhodinu a víc. Ale jemu se nechce nic, ani chodit ven kolikrát, když je zabraný do hraní, ale když ho ven nějak dostanu, užívá si to a je rád.
Leni s Pavlíčkem, ty kroužky, co máte, to snad ani není možné, to se máte. U nás nabízí angličtinu, pak nějaká švihadla, pro holčičky gymnastiku a snad časem ještě nějaká výtvarka. Toť vše.
Jo a Daneček začal chodit do školky, vzal to jako nic, chodí spokojený a rád, takže taky překvapil. Snad jim to chlapcům vydrží
Odpovědět