8.9.2013 19:58:08 Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12
Re: školní rok
Ahojky, po delsi dobe..... :)
Lenicka byla trosku nejista, neumela si asi predstavit co ji ceka ve skole a taky se ji nechtelo ze skolky kam dochazela jeste posledni tyden v srpnu aby si ji uzila.
Jake bylo prekvapeni, kdyz uz po tydnu ve skole byla zklamana, ze v sobotu a nedeli nejde :D Zitrka uz se nemuze dockat. Zatim meli jen dve hodiny,pak druzina a po o jsem si ji vyzvedavala. Od zitra maji tri hodiny tyden a pak uz najedou na rozvrh 4 hodiny denne. Do druziny se asi nedostane, protoze jsem na MD a maji prednost pracujici, coz chapu. Skola je to mala, ma po jedne tride az do devitky. Prvnacku je 16 a z toho jen 5 holek. maji ve tride i hraci koberecek, muzou pit a na zachod kdykoli a ucitelky je oslovuji krestnim jmenem. Vyucovani zacina v 7:50, takze mame rano taky fofry, do skolky jsme se loudali az do deviti :) Ukoly ma kazdy den a vrha se na ne hned po prichodu domu. Tak snad ji to nadseni dlouho vydrzi .
Vasik oslavil v srpnnu rok a uz mi utika, rozchodil se o prazdninach a s Lencou vymysli same lumparny, mluvit se mu ale nechce. No leti to silene..... preji vsem prvnackum hodne pi. ucitelky a trpelive rodice :)
Odpovědět