17.9.2013 12:17:23 skallka
Re: školní rok
ahoj tak u nás taky dost hektické, Maty si nejvíc stěžuje na matematiku ale to jen z důvodu že tam musí kreslit a pastelky už od mala nesnáší
Jinak bývá v družině do třetí hodiny a to jdeme s řečmi domů, že tak brzy
mají tam lego a to ho teď hodně bere. Stráví u toho i celý den, jen staví a staví. Chystám se s ním do toho muzea lega v praze, mají tam kostičky na váhu a i jiné modely než v běžných obchodech tak alespon nakoupím na vánoce. Kroužky je přihlášený na PC o jiném nechtěl ani slyšet, ještě ale bude muset na náboženství, většina dětí tam chodí, tak nebudu dělat výjimku a domluvili jsme se spolu, že to párkrát zkusí. Souhlasil. Chci ho v domě dětí přihlásit na kroužek rybaření, protože o tom furt básní, tak uvidíme
V žákajdě už máme tři jedničky a těch neoficiálních na kdejakém obrázku a čárce nespočet
doufám, že mu to tak vydrží. Psát s ním domácí úkoly, mně asi brzy odvezou do opavy fakt. Moje dítě prostě nenávidí kreslení od mala a to je velký boj, přitom mu to hezky jde, ale je lumpík a nechce. Malá bude mít Leni tedy nebude mít, už měla 2 roky a taky nic nepovídá
ikdyž má takovou znakovou řeč a různé gestikulace, že se dorozumíme všechno. matyho musí každé ráno doprovázet do školy s batůžkem na zádech, jako velký brácha. Bála jsem se těch ranních snídaní, že to nebudem stíhat a nakonec vstáváme ještě později než do školky a stíháme všechno krásně, až na dnešek, to už utíkal ze šatny po zvonění .-)
Odpovědět