2.11.2013 20:42:51 zerat
Re:
Holky, tak to auto vypadá nakonec líp než jsem čekala. Sice vidět jde, že tam něco bylo při bližším zkoumání, ale auto nesmrdí a na bílém stropě není ani památka po fleku! Bomba! Ale pro upřesnění naše auto fakt čisté není a nebude dokud ho pořádně nevyperu - na vyprání profesionály zatím není a hned tak nebude - ale mně to nevadí - máme auto jako spotřební věc, takže fakt lesk jako blesk od něj nečekám - kor s našimi čuňátky
Potěšilo mě a věřím, že to takhle v pohodě vydrží do jara, kdy si půjčím stroj a auto pořádně vydrhnu, properu strojem na koberce, nechám v garáži vyschnout... Jééé to bude prostě úplně jiné kafe než tady na paneláku, kde člověk nemohl nic, protože nebylo kam dát auto vyschnout
Stáni, čistila jsem z Teta drogerie čističem na skvrny na kobercích, pak jsem si vzpomněla na čistič do stoje na praní koberců, kde píšou, že se má nastříkat přímo na skvrnu, a pak případně zaprat s vodou... myslím, že víc zabralo to druhé - to zřejmě i neutralizuje zápach, protože do té doby to v autě čpělo, a pak už ne
Zabo, obě fotky jsou super
Ale ta první, kde je maličká v sedě se mi líbí víc, protože mi okamžitě vyvstala ve vzpomínkách Šárinka, - ten výraz, jak byla nadšená, že sedí - mám to vyfocené a fakt to je v těch očičkách vidět!
Odpovědět