30.10.2013 12:13:50 třešničkaA,Tom 09+David 13
Re: ****
Jájo taky na tebe myslím,at dopadne ultrazvuk dobře.Držím pěsti co můžu.
Holky včera i dneska malý pije čajík,dva druhy fenyklového mu nechutnaly,nevypil nic,ale malinový od hippu od 5 měsíce mu evidentně chutná,takže většinou hodinu po dokojení mu dám napít.Vodu jsem zkoušela už dávno a nechtěl.
Daníku to je mi líto,že takto trpí malý zánětem dutin a nic nezabírá,bobiš malý.
No já taky čekám,co u Tomáška z toho vyleze.Včera přišel ze školky,evidentně tam zase nespal,tak byl unavený večer teplota přes 38,tak dostal nurofen sirup,za půl hodiny jsem šla k němu do pokoje,byl celý zpocený,tak jsem ho převlíkla a dneska ráno měl zase teplotu přes 38.Evidentně se tělo nějaké nemoci brání,ale nevím jaké,krk a uzliny se zdají být v pořádku.No uvídím do zítra jestli bude mít večer a ráno zase teplotu,tak s ním zajedu k doktorce.
S těma očičkama.S Tomáškem jsme byli na očním v roce a půl,protože jednu dobu kolem roka šilhal,do kukátka se dívat tehda nechtěl,ale dvou kontrolách šilhat přestal.No a Davídek nedávno šilhal strašně hodně,jsem říkala,to se snad ani po půl roce upravit nemůže a má 6,5 měsíce a už skoro vůbec nešilhá,takže se to upravuje,každopádně jestli bude v lednu ještě šilhat zajedu s ním na oční taky,at se to řeší.
Marru ach ty učitelky,když mají něco dělat navíc tak jsou z toho jen problémy,taky má moje sestra s tím zkušenost.
Odpovědět