Můj prvňáček ve škole zlobí
Zdravim, mam doma prvnaka - je sikovny, umi uz cist, chodi do skoly velmi rad, ale - maji velmi mladou ucitelku, kterou miluje, ale jaksi mu chybi respekt. Zatimco cele roky jsem ve skolce neslysela zadmou stiznost, ve skole zlobi. Hned prvni den si nasel kamarada, a stala se z nich nerozlucna divoka dvojka. Nevim, zda se chce muj syn nekomu zalibit, zda si hleda sve mistecko v kolektivu, ale dela celkem blbosti. V listopadu si do zakovske knizky napsal tuzkou petku - jen tak z legrace, potom vygumoval - ucitelka mu za to dala napomenuti do zakovske. Je to jeste dtina a ze zakovska je dokument, to mu proste nedochazi, coz jeste chapu. Vcera se mi priznal k jine, pro mne mnohem horsi veci - maji nastenku s razitky mracounu a smajliku...a on mel s kamaradkou sluzbu ve tride a kdyz uklizeli, nasli to razitko na stole ucitelky a dali razitka mracounu nekterym detem...No, mam pocit, ze z toho bude dost prusvih, poradilo jsem mu, at se radsi sami zajdou za ucitelkou a priznaji se a omluvi se...jsem zvedava, jak to dopadne. Mam se na neho zlobit a potrestat, nebo to nechat na ucitelce a vzit v potaz, ze se mne priznal...
On to vsechno vyklada jako veklou srandicku - nemam pocit, ze by chtel nekomu ublizit, proste to zkousi, ja vlastne nevim...
Mam strasi dceru, ktera je vzorna, tohle by ji nikdy nenapadlo...
Odpovědět