9.1.2015 20:59:55 holka anonymka
Re: Muj prvnacek ve skole zlobi
to se dá jen těžko udělat. Najít si dobrého učitele, a podle toho vybrat školu. Můj starší syn chodil do jazykové školy, kam se dělaly talentové zkoušky. Po čase z toho udělali spádovou školu, ale učitelé zůstali.. byli výborní. Mladší syn nastoupil také na tuto školu, akorát jsem litovala, že bude muset chodit s dětmi spádovými, a ne jen nadanými (samozřejmě už to dělá problémy, že jsou v narvaných třídách děti velmi chytré s průměrnými až podprůměrnými - chudáci učitelé to nemohou prostě zvládnout). Jenže už v první třídě vystřídali 3 učitelky !!!. Syn z toho měl tiky (kolik času jsme trávili na neurologii, u psychologů atd.).. já pak téměř taky. Syn si musel nechat ubližovat a musel "bonzovat" paní učitelce, která s tím neudělala nic. Jakkoliv se chtěl někdy syn bránit (šikaně mladšího spolužáka - po delší době to bylo prokázáno samotnými učiteli), dostával poznámky a důtky.. i ředitelskou. Neustále jsem byla v kontaktu s paní učitelkou, i s paní ředitelkou.. nicméně jsme se museli přizpůsobit a ze syna se stal silný introvert s depresemi. Teď je syn naštěstí na víceletém gymnáziu, kam se dělaly těžké přijímačky, a je šťastný.
Odpovědět