Re: Udělat na zahradě bazén nebo ne? Manžel chce...já ne....
Máme taky bungalow,(psala jsem ti na tvoji minulou diskusi ohl.velikosti pokojů),místo by taky bylo,ale my se naštěstí shodnem a bazén nechceme-ne ovšem z fin.důvodů,ale ani jeden nejsme takoví ty uklízecí typy,co by je blažilo krom domácnsti uklízet bebechy venku.Když je teplo a ležím na terásce v lehátku,naprosto mi stačí se ošplouchnut příjemně studenou vodou z hadice z vodovodu,který vyústuje taky u terasy,je to osvěžující. Když se mi chce plavat,máme ve městě k tomu aquapark nebo krytý nerez bazén,ale to se mi zas nechce zvedat krovky většinou,jsem spokojená tak,jak to máme a ne zas zjištovat jaké tablety,jaky vysavač do vody,sbírat hmyz na hladině a podobný úchylárny.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.