Krabičková dieta - nejde mi zhubnout
Dobrý den,
prosím o radu. Loni v březnu jsem začala držet krabičkovou dietu a zhubla jsem díky ní na svoji vysněnou váhu do svatby na 53 kg, taky obvody těla a končetin se zmenšily na ideální míry. Jenže pak jsme se po svatbě začali snažit o miminko - už to bude rok a já si pokaždý myslela, že se to povedlo a tak jsem přestala jíst podle krabičkové diety, ale normálně jako dřív a s chutí a přibrala jsem 5 kg. Pak jsem brala clostylbegit na stimulaci vaječníků a chodila na injekci pregnylu a přibrala další 3 kg, i přesto, že jsem držela 3 měsíce znovu krab. dietu. Pak jsem to vzdala a teď od června s dvouměsíčním vynecháním držím znovu krabičkovou dietu, jedenkrát týdně chodím na cvičení, ze kterýho mě bolí všechny svaly. Do toho doma jezdím ještě 1x týdně i dvakrát na orbitreku. Přes tuhle všechnu snahu jsem zhubla jen v pase 2 cm a přes boky 2 cm, jinak váha se nechce hnout dolů ani o jedno jediný kg. Když jsem začala poprvé ve svém životě s krabičkovou dietou loni v tom březnu, hubla jsem 1 kg průměrně za 14 dní a i ty cm šly dolů. Teď stojím a už nevím, jak zhubnout. Už přemýšlím, že se ze mě stane anorektička, ale to je něco, čeho se bojím a nechci to riskovat, radši bych zhubla pravidelnou stravou v malých porcích podle krab. diety a cvičením, ale nenese to výsledky. Máte nějakou zkušenost, poradíte co ještě dělat? je vůbec krabičková dieta dobrý způsob hubnutí? Proč moje tělo na ní loni reagovala dobře a hublo a teď to nezabírá?
Odpovědět