prvni vec - mas nadvahu, obezitu, nebo jsi v norme a trapi te nejaka 3 kila navic?
Posledni pripad bych neresila. Ja zjistila, ze kdyz jsem v norme, ale na horni hranici, tak se sice dostanu niz, ale za cenu jak pises - nemuzu si dat ani vino, zadnou namku, porad se tesim na dalsi jidlo, ktery je plny zeleniny a moc nezasyti. Takze jsem zustala na horni hranici normy, jim, co chci, jen v mensich porcich - staci mi trebas 1 knedlik.
Nadvaha - skvely je stob.cz . Upravit jidelnicek, ale to asi delas a vis jak do toho. Na nejruznejsi silene diety bych se vykaslala.
Obezita - to chce lekare - dietologa, ktery sestavi jidelnicek na miru, vylouci nemoci a tak.
A posledni vec - s pribyvajicimi roky staci mene jidla, coz ne vsichni si zvladaji uvedomit a maji velikosti porci jak za mlada.
Nedavno jsem byla s kamaradkou na obede, nalozila si trojnasobnou porci jak ja a plakala, ze je tlusta. Co na to rict....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.