Kambalo, ale to, jestli jsi narvala a nečerpala, není nespravedlivý, to je právě ta solidarita (i když tu neschopenku měli vyplatit včas, to je blbý), a to s tím jedním rodičákem na dvě děti taky není nespravedlivý, pokud je to postavený tak jak to je (náhrada za dobu, kdy nemůžeš pracovat naplno, a z tohohle hlediska je jedno, o kolik dětí pečuješ).
Ale za parazity bych taky kopala kamsi a s tím důchodem (a s nemocenskou) mě taky s..štvou, chtěla bych to optimalizovat, abych dosáhla na ten strop, což před pár lety ještě šlo, ale co to navázali na sebe, tak to nejde, respektive šlo by to, kdyby člověk odved měsíčně jen na důchodový plus nemocenský pojištění cca 13 tisíc (počítala jsem to před lety, kolik by to bylo teď nevím). Což je docela dost na to, aby mi za půl roku řekli "sorry, my to vlastně měníme, takže vlastně utřeš, soráč, vole, error.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.