"v cizině být advokát znamena mít na vilu za.30 nebo byt v centru bez hypo,auto za pár milionů a domácí sluhy. Ne,ze máš šedesát čistého a jsi za zbohatlika"
"Lassie, ještě, abych živořila, při tom, co mám vystudováno a jak makám... ale sere mne ten system."
"to, opakuju, NEJSEM BOHATEJ ČLOVĚK"
"ale co jsem mluvila s doktorama v poslední době, tak to jde nahoru (mám i několik klientů a vidim ty příjmy)."
"mí doktoři jezdí na kongresy a potápět se na Bali a maj dobrý auta. žádný vybírači popelnic, jak se to prezentuje. mají se relativně slušně"
Kambalo, ráda tě čtu, jsi chytrá a zajímavá, ale tady jsi trochu přešlápla. Sama musíš cítit, že tvoje komentáře trochu žalují samy sebe: já makám a nemám vilu se sluhama a auto za pár milionů, nejsem bohatej člověk. Ale doktoři nepřehrabují popelnice, mají dobrý auta a jejich situace se opravdu MALINKO zlepšuje, jen prezentují sami sebe jako chudáky? Není tě to hodno. Přeji hodně štěstí a sil do příštích dnů, vím, že to nemáš teď jednoduché.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.