Dneska jsem o tom premyslela cestou do prace. jestli podle IDnes ma tech 50 a vic cca 4%, tak ja nevim. cestou jsem potkala dost novych Audi, BMW a tak dale . Tak kdo si to kupuje? U nas v ulici ma auto za milion skoro kazdy, nejlepsi auta ma chlap, co podnika a jeho zena uci telak 3 hodiny tydne. Jenze maji nemocny dite, ona ani do prace nemuze, neni to zadna nemakacka. On je doma jen v noci, jinak maka. A prijde mi to nefer vuci nim. Pak tu mame pani,co dela na uradu a v patek chodi domu ve 12. Pak je tu chlap, co dela spravce nekde v PZE a odjizdi v 6 rano a prijizdi v 6. Proste vsichni delaji, co muzou. Nesedi a nezavidi. Cely ten navrh je tak podle cileny.. 3 lide tu maji dost nemocne dite, Ti proste budou na tomto biti, tam dela jen ten chlap.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.