Ano sedmi, je pravda, že mě se to až tak nedotkne, já jsem spíš ta příjmová skupina od které by se asi dal očekávat potlesk nad tím, jak se těm zlodějům utne tipec, přesto netleskám a naopak mi to připadá nehorázné. Protože si na rozdíl od jiných myslím, že náš stát potřebuje bohaté lidi, kteří i tak dost významně dotují státní pokladnu a ještě dávají práci jiným lidem. Já fandím aktivním šikovným lidem, kteří se dokáží sami o sebe postarat. A nevidím žádný přínos v tom, jim ještě víc ztrpčovat život. Také se na mých názorech podepisuje to, že pracuji jako účetní v mini firmě a vidím, jak jsou některé věci zatraceně těžký. Teď mám na mysli hlavně nejen odvody za zaměstnance, ale i nároky na jejich "péči", schopnost a nutnost sehnat práci, domluvit si přijatelnou cenu, donutit odběratele platit atd.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.