Sedmi, nejsem vůbec hodná. Nemám žádné, nebo jen minimální sociální cítění, zastávám názor, že každý by se měl snažit sám a ne spoléhat na podporu státu a solidarity občanů. Pije mi krev citové vydírání a apel na solidaritu s těmi chudáčky, kteří nemají co do úst, ale váží metrák a denně kolem nich chodím když jdu (já blbec) z práce a oni se povalují před nonstop hospodou... A i když nepůjdeme tak daleko, tak hodně lidí si za svou situaci může samo a pak jenom čekají na to, že stát dá, stát se postará... A politická reprezentace je svými kroky, prohlášeními a programem jen utvrzuje v tom, že takhle je to správně. Že se najdou prostředky a způsob, jak z těch bohatých (zlodějú) vymáčknout ještě víc a dát to těm, kdo nemá a ani nemá snahu mít. Někdo si podělá život a ostatní to mají zaplatit. A ne, nemám na mysli situaci, když ženě na md zemře manžel, když někdo vyhoří, onemocní apod. Mám na mysli jiné situace. Jak psala žubka, progrese sama o sobě nemusí být úplně blbá věc, z ČÁSTI má pravdu i Zetko, ale je třeba brát věci v širších v souvislostech a v našich podmínkách, v našem daňovém systému, v naší reálné kupní síle a především naší mentalitě je to cesta do pekel dlážděna dobrými úmysly.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.