7.3.2017 20:38:38 Fren
Re: Chata, chalupa k pronájmu -rady, tipy a vychytávky
A jak si ty krátkodobé pronájmy Vlku vlastně představuješ ty sama? My takto podnikali ještě před revolucí i po ní,ale byl to očistec - víkendy hlavně o prázdninách či větších svátcích byly proto pro nás jen pracovní - povlíknout,uklidit,přivítat lidi,když jeden turnus odjel připravit honem vše na další,takže v sobotu dopol.jsme skákali dole v baráku kolem bydlení rekreošů a druhý půlden či v neděli dopol.jsme se mohli konečně taky věnovat naší domácnosti a to jsme u toho vychovávali 2 špunty bez pomoci našich rodičů a s prací na plný úvazek každý.Telefon jsme doma neměli,o netu nemluvě, ineráty do různých novin a plátků jsem vždy tajně faxovala z firmy,lidi platili složenkama zálohy,no pionýrská doba to byla,ale co se týká pracnosti tohoto podnikání,je to v jádru furt stejné-makačka kolem cizích lidí,ale prachy - jo, ty z toho nějaké byly.ale do zlatých cihel bylo daleko
.
Zrovna včera jsem si prohžela katalog s chalupama a chatama k pronájmu,tak jsem šla u toho do kolen,povětšinou z těch nastavených cen,když jsem uvažovala jen pro ubytko nás dvou.Tady jsem došla k závěru že pro bandu lidí se to cenově vyplatí,ale pro dva že je ve srovnání s tím ještě hodně levno v dnes mnohých předražených penzionech.
Odpovědět