Když vaříš normální zdravá jídla a na něj to nezabírá, tak co jí, aby to na něj zabíralo? Pokud opravdu jíte s dětmi zdravé, výživné jídlo, tak bych mu odkládala do krabičky jeho díl, v případě potřeby nahradila část jídla něčím jiným (místo knedlíku jiná příloha), a přidala víc zeleniny. Pokud nezanedbává pohyb, tak přece nemůže ze správného jídla v přiměřeném množství nehubnout. A všechny pamlsky držet pod zámkem, nebo ještě lépe vůbec doma nemít. Mně osobně se docela osvědčuje současná "móda" nizkosacharidových vysocetučných jídel a jíst max. 3x denně namísto 5-6 malých porciček, při těch jsem měla pořád hlad a honily mě chutě. Když jím míň sacharidů, splaskne mi břicho a po pár dnech mám i menší chutě na sladké.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.