Nedá mi to. Co se řeší rok s psychologem, když ještě nedošla řeč na vztah k jídlu (když se teda vyjadřuješ, že rozhodně nemáš PPP, použiju tento výraz), k tělu a k názoru na možnou obezitu dětí, protože jedí s chutí? Mezitím se narodilo zdravé dítě, čiré štěstí. Viz minulá témata - jak se bývalý zviditelňuje - mám dojem, že se na sezeních řeší bývalý. To bych ještě pochopila, kdybys byla celou dobu sama a uspořádávala si myšlenky. Jenže je to jinak - je tu nový muž, nový život. Soustřeď se na to, že teď tvoříte rodinu a on se má taky cítit dobře. U bývalýho by mne zajímalo jen to, že má rád děti, bere si je a děti jsou s ním rády. Nic víc.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.