Re: Úměra investovaných financí a úspěšnosti/spokojenosti dítěte
A co je to "prorazit mezi světovou elitou" a nakolik to zajistí spokojenost, a nakolik je na to potřeba těch financí?
Jako kdyby se někdo narodil třeba jako Paris Hilton, tak by asi nemusel umět vůbec nic a rovnou by v tý "elitě" byl, ale to asi nikomu z nás, jak tady jsme, nehrozí.
A třeba takovej Miloš Forman se do tý "světový elity" dostal i bez tý podpory a spoustu let se tam v pohodě drží, a na druhou stranu hodně lidí, co se tam taky dostali, to zničilo.
Já osobně jsem trochu skeptik i k tý elitě, protože čistě jen to, že má někdo prachy, z něho pro mě žádnou elitu nedělá, a za druhý (a tady ze mě možná mluví moje opatrnictví), pokud se někdo dostane hodně "mimo" tu svou třídu, tak kdoví, jestli by v tom uměl chodit natolik, aby v tom byl spokojenej.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.