Re: Úměra investovaných financí a úspěšnosti/spokojenosti dítěte
Do školy se investovalo, do nějakých koníčků rozhodně ne. Ve výběru školy a její (finanční) náročnosti mi rodiče nikdy nebránili, co se týče koníčků, pokud by můj zájem znamenal víc, než podpis na přihlášce a složenku (např. by mne museli někam vozit), tak nezájem. Dnes bych si svá tehdejší přání mohla splnit, ale už ani nevím, jestli chci. Odnaučila jsem se chtít a dělat věci, co jsou zbytné. Dodnes si pamatuju své tehdější pocity, proč ostatní mohou a je to pro ně zcela samozřejmé, a já ne. Na soukromou školu jsem chodila dva roky (pomaturitní studium). Určitě byla výuka dobrá, učitelé s námi jednali s respektem. Atmosféru spíš narušovali někteří spolužáci, kteří školu považovali za závětří, aby nemuseli do práce a rodiče jim to platili. Moc se mi to nelíbilo, ale byli tam i lidé, co si na školné vydělávali sami brigádami.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.