Já se na rovinu přiznám,že malého chlapa bych nechtěla. Chci chlapa o,kterého se můžu opřít a,který mě u sebe schová,když se potřebuju přitulit. Můj manžel má 186, Syn je vyšší takže někde 188-190 a švagr a synovci jsou také někde kolem 190+. Já jsem prcek 166 cm. Nicméně moje sestra 176 cm je podruhé vdaná a už podruhé má chlapa tak o 2-4 cm menšího. Jí to nevadí. Já bych to nesnesla.
Moje dcera se teď seznámila s klukem,který je prý hrozně hodný. Neznám ho. Prý je,ale prcek a má někde kolem 172 cm. Dcera má asi 170 cm. To je pro mě na chlapa málo. U nás v rodině je jediný malý chlap a ten si svou výšku kompenzuje velkým autem, v mládí kulturistikou atd. Jinak všichni mají kolem těch 186 cm.
Jak se říká tisíc lidí tisíc chutí. Někdo je na malé, někdo na velké chlapy. Já jsem na ty velké a koho si nakonec zvolí moje dcera netuším. Osobně,ale moc dobrou zkušenost s těma prckama z práce nemám. Většinou tam nějaký mindráček je.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.