Omlouvám se, za dramatický název, ale už asi 2 hodiny brečím.... můj mladší syn bohužel stále neroste, dle doktorů má vše včetně růstového hormonu Ok a malý bude geneticky( po mé straně rodiny), odhadovaná výška max.167 cm. Dotěd jsem to brala vcelku v klidu, ale po přečtení diskuze o malých mužich jsem úplně hotová. Pokud beru diskutující jako relevantní vzorek, tak nikoho nebude zajimát, že můj syn je hodný, chytrý a skvělý kluk a bude z něj i takový muž- protože mu bude chybět cca 20 Cm a vyroste z něj prý zaomplexovaný chudák. Třetina žen ho ani neuvidí, třetina ho nebude automaticky brát jako partnera a zbytek možná, pokud bude miliardář....... Je tady vůbec někdo, kdo je ochotný mít malého partnera, koho zaujal i někdo , kdo se mu na první pohled nelíbil( protože byl malý, tlustý ap.)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.