Evžičku,ten miliardář tam byl ode mně v nadsázce.Všechyn diskuse tady tak nějak podobně beru a ty bys měla taky,je to tady jen zábava.
Já tě naopak moc chápu a ještě víc vím,o čem píšeš - můj mladší syn má cca 170 cm,přesně to nevím,jeho brácha v pohodě kolem těch 180 cm,nevím,po kom zdědil tu relativně malou výšku.
Ale je to kluk se zlatým srdcem,mnohem více sociálnější než třebas jeho "větší"brácha a kupodivu si k sobě vybral i povahově partnerku,je na tom si myslím podobně jako on sám.A už jsou spolu hodně let.
A přesto mu ale ten menší vzrůst neznemožnil se realizovat - jeho firma s cca 20 ajtáky v brně vesele prosperuje,rozrůstá se neustále, nikdy neměl nouzi o holky - vyzařuje z něj cosi,na co ty ženské letí a taky to s nima dost dobře umí a nejen s nimi,ale s lidmi všeobecně.
Bohužel lidi jsou nepoučitelní a hloupí - většina z nich dá na to pozlátko vnějšího vzhledu-stačí vilný pohled dutého macha se zlatým řetězem z kočičího zlata kolem krku a pak brečí nejen na diskusích.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.