maargitt, nebo naopak. U nás v rodině jsou všichni malí. Moje máma je malá, její bratr je malej, babička byla malá, děda byl malej, můj otec byl malej, jeho matka byla malá. Malí myslím ženy kolem 160, chlapi kolem 170. A já mám 170, což je na naši rodinu a na ženskou prostě hodně. Je ale fakt, že mohl být velkej ten dědeček, co ho nikdo nezná (otec byl nemanželský). Synův táta je o hodně větší, než byl jeho otec, a syn nejspíš přeroste otce, který má 185 cm - syn má 183 cm a bude mu patnáct, takže ještě nějakou dobu poroste. A v rodině bývalé švagrové oba synové přerostli svého otce. No a ségra, která má malého otce (asi 163 cm) a malou babičku (cca 150 cm) má 152 cm. Geny si to prostě házej, jak se jim zrovna zachce.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.