Mas před sebou druhou polovinu života. Jsi zdravá, vychovala jsi dvě děti. Netahas se s nějakým prizivnikem. Práci určitě najdeš, jen to chodí v takových vlnách. Ale práce je- i kdyby zatím nebyla úplně ideální. A co te čeká? Budeš si dělat, co chceš ty. Užívej života, určitě i pro tebe ma nějaké příjemné překvapeni. Moje rada je, nech vše plynout, dávej si malé hezké cíle a užívej si jejich naplnění. Ja třeba teď chodím- snažím se denně 10000 kroku. A když se to povede, mám radost. Občas jdeme na organizovaný pochod - už teď se třeba těším na silvestrovsky.. to jsou me malé cíle, které me baví a přináší radost. A jsou jen o mě - druhých se netýkají.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.