kdyby všichni ve svém věku uměli to, co "by měli", tak by tu nebylo o čem diskutovat. Do jejich finančních záležitostí nevidíme, asi chlapovi něco zbyde i po zaplacení půlky hypotéky a domluvit se na financování společné domácnosti by bylo fajn.
Zakladatelka píše: "Promluvit si na rovinu s partnerem, to mi radí už přes rok. Protože jsem to prostě nedokázala (naučeno a odpozorováno od matky), napsala jsem mu už před rokem e-mail. Naslibovány hory doly, ale rok přešel a... jsme tam, kde jsme byli. Občas o tom sice mluvíme, ale já bych potřebovala dožít se nějakého konkrétního výsledku! Navíc teď s moou ztrátou práce se to stalo doslova životně důležitým."
Zuření je málo, asi by to fakt chtělo probrat, co by mělo být tím konkrétním výsledkem. A čeho je konkrétně je partner schopen a do kdy, s čím potřebuje pomoct a jak. Třeba co ze společných výdajů začne platit. A pokud domluvy nebudou fungovat, tak to asi nebude vhodný parťák.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.