To se tak krásně čte a moc ti to přeju Jako já si nechci pořád jen stěžovat, život jsem nikdy neměla moc lehkej, ale bojovala jsem i přes vracející se lehčí i těžší depky. Jen mám teď zas pocit, že je toho prostě moc a jsem na to sama. Jenže to jsem byla vždycky. Umanutě se držím svého vyvzdorovaného koníčka - tance. Žádný z mých partnerů nikdy tančit nechtěl, tak jsem si do základních tanečních pro dospělé pořídila gigola-tanečního pochopitelně. Teď už mám asi 5. tanečního partnera (i když ztráta těch předchozích me taky dost psychicky nalomila). Ale ne a ne a nevzdám to!! Tanec absolutně miluji, při něm se dostávám do stavu absolutního štěstí. Taky proto se potřebuji ze stávající naprd situace nějak dostat. Jestli rezignuji i na koníčky, budu v háji.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.