Simeona, myslím, že jsi udělala to nejlepší, co jsi mohla - upustila páru. Nic víc bych nepodnikala, kdykoliv jsem se ohledně něčeho ve škole slušně ozvala, nic dobrého to nepřineslo, pouze zvýšený zájem dané učitelky o mé děti a nemyslím to v pozitivním slova smyslu. Co jsem se bavila s ostatními rodiči, kteří nadávali vždy jen za dveřmi školy, tak já se prý ozvat můžu, protože se mé děti dobře učí, ale oni nemůžou. No už se radši neozývám taky a mám s tím tu nejlepší zkušenost. Řešila bych pouze šikanu. U ostatních věcí, jako je např. výklad evoluce, o kterém píšeš, dětem vysvětluju, že v životě se setkají s různými názory a ať si zvykají už od mládí...a hlavně ať si názor udělají samy. Což je vidět, že u "vás" ve třídě si ten názor děti samy udělaly a to je hlavní
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.