O zahraničí přehled nemám. Ale moje děti teda venku čůrají. Samozřejmě na výletě v přírodě (tam chodíme za stromek i my dospělí), ale to se tu snad neřeší, ale i v Praze jsme bývali venku na hřišti celkem dlouho, takže když potřebovaly, šly někam vedle hřiště do trávy, do křoví, jak to šlo. Na kanál mezi auty jen v případě veliké krize. Domů jsme šli obvykle, až jsem potřebovala na záchod já Jinak obě naše děti chodily tak mezi 2-5 lety venku i na velkou, to teda obvykle fakt v lese, ale pokud to bylo v parku, tak jsem prostě produkt sebrala do psího pytlíku a vyhodila. Dcera jednou kolem druhého roku kadila 2x během procházky po Hradu (naštěstí to byl v zahradě, ne na nádvoří )!!! Záchody tam sice jsou, ale bylo to moc daleko, aby vydržela. A psí pytlíky tam nejsou! Naštěstí jsem měla nějaké igeliťáky ... Zážitek nic moc, ale co naděláš ... Kdo jde s dětmi ven sotva na hodinku nebo jen na hriště, kde je WC, tak se tu může kasat, jak jejich děti nikdy ...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.