Syn se pravidelně schází s rodilým mluvčím na anglickou konverzaci v jedné kavárně, před vánocemi jsem šla taky, dali jsme si kafe a donesla jsem na ochutnání české cukroví, které jsme pekli. Pro slečnu servírku byl ovšem nepřekonatelný problém, že si dal trochu toho cukroví v kavárně ke kafi. Připomněla jsem slečně, že jim tam děláme kšefty pravidelně po dobu posledních dvou let, byla nicméně velmi nerudná. Učitel byl nepříjemně překvapený a rozhodl se, že se od příštího roku přesune jinde. Vzhledem k tomu, že jim dělal kšefty s mnoha dalšími studenty a v té kavárně ho znali, tak nechápu. Kvůli takové malichernosti si odhánět zákazníky?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.