Re: Jak přijít o zákazníky
Tak kdyby jen toto, jsou lidi, co sedí v kavárně celý den, zaberou nejlepší stůl a vyřizujou si tam kšefty, a přitom vycucají tři sodovky.
To bych pochopila, že vadí a moc. A vadilo by mi jako provozovateli i to, kdyby byl v té kavárně velký provoz a ten učitel tam seděl neúměrně dlouho ve vztahu k tomu, co by si tam dal. To bych taky nebrala, že mi "dělá kšefty", spíš naopak, že mě o ně připravuje
Ale pokud by tam seděl přiměřeně k tomu, co by si dali, stejně jako jiní hosté, kteří si tam přijdou jen popovídat, tak co na tom komu může vadit?
U toho cukroví - normálně se to samozřejmě nedělá a nemělo by se to, ale pokud by to byl "štamgast" a udělal to výjimečně jednou na Vánoce, tak bych z toho nedělala takovou vědu.
V té hospodě pro ně zřejmě není atraktivní host (ať ze své nebo jejich viny) a asi opravdu udělá nejlíp, když půjde jinam.
Odpovědět