Re: Kdy jste oznámili dětem, že budou mít sourozence?
gratuluju (tichounce a opatrně) co se týče dětí, druhé jsme oznámili dceři hned, těšila se... třetí oznámil jako první syn nám - nechápu jak to věděl, mě to ani nenapadlo, brala jsem to jako jeho výmysl jakmile se potvrdilo, že měl pravdu, řekli jsme to i dceři, těšili se oba... a rodině jsme oznamovali moc pěkně druhé (první jsem v šoku telefonovala hned), domluvili jsme se se sestrou, ona sezvala rodinu do hospody na večeři, všichni čekali oznámení její svatby, dítěte nebo něco takového a ona slavnostně oznámila, že bude opět tetou a rozdala obrázky z ultrazvuku... rodina byla zmatená poměrně dlouho, pořád se dohadovali, kdo teda bude mít to dítě a třetí jsme oznámili taky pěkně, rodinná večeře v hospodě byla domluvená dlouho předem (původně jen náhodně) a tak jsme všechny uvítali a sdělili radostnou novinku (rodinu to zaskočilo - jsme už moc staří, dvě děti už máme, dokonce páreček, co blbnem )... po cestě domů mi otec řekl, že jestli ho za pět let pozveme do hospody, on teda už nikam nejde (byli jsme v pokušení pozvat je po těch pěti letech a slavnostně oznámit, že žádné další dítě nečekáme, ale pak jsme se shodli, že by to bylo velké pokoušení osudu )
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.