16.5.2019 22:11:41 Mariana +2
Re: Doporučení ketodiety?
Tak mně pomohla. Zhubla jsem a nepřišlo mi to až tak drastický. Něco jsem později asi trochu nabrala, ale to hlavně že jsem přes zimu moc nehýbala. To jsem nedodržela, myslím že kdybych se v tomto přiměla k pravidelnosti, tak jsem zpátky nenabrala nejspíš nic, spíš by to šlo i postupně dál dolů.
Ale rozhodně jojo efekt nenastal, zpátky jsem to nenabrala. To hlavní co jsem chtěla shodit, to zůstalo.
Dám si na jaro novou "kůru" a musím se to zorganizovat abych vydržela i s tím pohybem, pak teprve můžu posoudit.
Začátek asi těžší, hlavně odvyknout si cukru (pro mě), ale dalo se to. Ale já jsem i tak bez ohledu na dietu natrvalo přešla na březový cukr, jelikož slazení kafe se nevzdám :)
To taky určitě nějaký kilo dolů udělalo.
Na princip ketodiety celkem věřím, na "nastartování" hubnutí je to fakt dobrý. Pak je však důležité udržet si rozumnou životosprávu a pohyb dál.
Na trhu je jich několik, ochutnala jsem více, když to držel někdo v okolí a některé mi tedy nechutnaly vůbec, u jedné mi ta jídla přišla vyloženě hnusná, to bych delší dobu fakt nevydržela jíst. Takže doporučuju nejdřív si vyzkoušet nějaké vzorky.
Já tedy nakonec kombinovala dvě.
Mně nejvíc chutnaly věci z Ketodiet, koktejly, placky (česneková je takový bramborák), i dobrý polívky. Pak jsem našla Victus, a tam mají podle mně asi největší výběr a většina je i fakt dobrá. A hlavně tam mají i pečivo, to mi chybělo. A tyčinky tam mají fakt výborný. Dokonce i čokoládu mají.
Díky tomu se to dalo vydržet, že mi to i chutnalo :)
Odpovědět