Já myslím, že ted by snad měli být příležitosti, hlavně práce venku (sběr jahod, zrovna ajsem volala do jahodárny a říkali, že jim nepřišli sběrači), jestli ti práce venku dobíjí baterkz, tak ber něco podobného. Je kůrovcová kalamita, co poptat práci v lese ? Příroda je fajn a pomáhá sama o sobě.
A budeš muset zapracovat na sobě, a nějaké malinkaté úspěchy ti v tom budou pomáhat. Stačí malinké, stačí vzít brigádu dočasnou (třeba tz jahody) a pak zase něco.. uvidíš, že se něco najde. Nandavat jídlo na talíř se mi zdá docela fajn.
taky se mi nelíbí mluvit o nějaké práci jako podřadné, spousta prací je potřebných, na některé nepotřebuješ kvalifikaci, no a to se právě tobě hodí. Co sběr borůvek ? Žehlení košil ?
Dělání dělání všechnu práci zahání..
jen to, že budeš pracovat fyzicky ti určitě pomůže
uvidíš. práce venku je myslím také fajn. Přes den, ne noční - takz dobrá věc. Když budeš uklízet baráky uvidíš za sebou kus práce - to je také moc fajn. Práce co nepotřebují kvalifikaci jsou v mnohém bezva. Můžeš domů chodit s čistou hlavou, často za sebou vidíš výsledky, při fyzické práci venku natož v přírodě ti dobije prostředí baterkz a bude ti chutnat
budeš jíst zdravě, protože bude skvělé si dát chleba s tvarohem (fakt nic nechutná víc po práci venku) a ne nezdravé jídlo, řekla bych, že teď kromě jiného jíš víc než je nutné a ne zrovna zdravé věci (to k podobnému období jako máš myslím často patří).
Prostě to, že nejsi kvalifikovaná není nutně prohra, jen si na tom TY musíš nají to pozitivní a vidět to.
No a pouč se a dělej věci jinak než dosud, třeba s odborníkem. držím palce