21.7.2019 11:01:05 Dari79
Re: nečekaný rozvod
Nemyslela jsem to tak, že je to jen vina milenky.
Ale tak, že té milence ten chlap za to vůbec stojí...
Já fakt nevím, jestli bych stála o chlapa se třema malýma dětma, ženatýho (s manželkou reálně žijícího), když bych sama byla mladá, bezdětná...
co ji čeká? Buď amorální chlap, kterej se na první děti vybodne, nebo naopak furt v domácnosti nakvartýrovaný 3 "cizí" děti, který ji budou patřičně nesnášet (aspoň nějakou dobu), z rodinnýho rozpočtu odcházející alimenty na 3 děti... A sorry - pořád ta představa, že odešel od ní, může kdykoli odejít i ode mě... To je čeká ještě dělení majetku a tak... On s ní chce pořizovat barák, ona je těhotná, on ještě není rozvedenej, majetkově nejsou vypořádaný, ona teda bude na rodičáku, on bude platit alimenty, by mě zajímalo, jak to budou dávat všechno z jednoho platu a rodičáku... (ji teda neznám, třeba je to bohatá nevěsta
nebo patřičně skromná). Bejt tou jeho manželkou, pěkně rozvod protáhnu, pořádně ho oškubu - byla bych děsná potvora.
Já mám taky "rozvedenýho s dítětem", ale už spolu pár let nežili, dítě je jenom jedno, finančně vyrovnaní... a už jsem se mohla podívat, jak fungujou..., ex už měla v té době jiného přítele, takže hrozilo minimum potíží, i tak to nebylo nejjednodušší vždycky.
Odpovědět