15.8.2019 8:30:00 Lída+2
Re: Proč (ne)mít 3 děti
Manka+Cipísek, myslím, že hodně záleží v jak velikém městě žiješ....a na kolik let máš obličej.....to dělá hodně......(ač tady na rodině NIKDo nevěří tomu, že člověk se zdá o dost mladší a některé uživatelky z toho mají legraci).
Když se mi narodil starší.....je to hodně let..... a opravdu potkat kočár ve městě byl pomalu zázrak....znali jsme se všechny. problémů bylo dost....nakoupit si s miminem....neřešitelný problém...s kočárkem se NIKAM nemohlo.....jednou rukou to jde taky moc dobře
A kombinace důchodců co nám běžně říkali, když jsme šli s manželem se synem na procházku! to jste hodný, že vozíte sourozenci malé", když zjistili, že je naše.....fuj, že se nestydíte(většina měla za to, že je mi 15 a manželovi max. 18)....co na to rodiče......chudáci...taková ostuda......(mě bylo 25 a manželovi 27). Když se měl narodit mladší, nechal si narůst vousy.....trošku to pomohlo jemu. Mě NIC.
takže první 3 roky doma když jsem šla na nákup bylo ve stylu: " , že se mám stydět a sedět doma na zadku"(některé dyn mě to hodně štvalo, jiné mi to bylo jedno)
Jo a co jsem darovala vlasy do pasu, mám "problémy" (no né problémy,ale je to legrační). Někdo se nedávno syna ptal na jeho sestru a myslel mě
To zase syn říkal, že asi je sešlý či co......
(prostě mám ty vlasy nyní jak uličník a asi to ubralo dost let)
Odpovědět