"Pokud pro něco jdu do lékárny, tak vím, co chci, proč (na jaký problém) to chci, jak to budu užívat, případně jaké to má nežádoucí účinky, kontraindikace atd. a nepotřebuji k tomu další výklad. Pokud se chci na něco zeptat, tak se zeptám, pokud nevím přesně co chtít a chci poradit co na jaký neduh, tak se taky zeptám a vyžádám si radu, vyzvedávám-li něco na recept, jsem poučena od patřičného dr "
Ty jo, jak můžeš tohle všechno vědět dopředu, pokud si jdeš pro lék poprvé? Když jdu od dr. s novým lékem, tak ten se mne zeptá max. jestli mám nějakou alergii, vypíše recept a pak už je to na tom lékárníkovi. Minule se mne u receptu lékárnice ptala, jestli je to opravdu pro dceru, ptž dr. vypsala špatné dávkování, takže pro jistotu volala k dr. pro ověření, ani dr. není neomylný a jsem ráda, že to ta otřesná a zvědavá lékárnice zaznamenala, ptž ona neprodává rohlíky, ale léky.. Jestli ty nejsi nějaká to... přecitlivělá
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.