Však to trvá jen pár let, kdy v lékárně něco sdělují. Dřív jen vydali, příp. na krabičku napsali dávkování, řekli kdy a kolik a nazdar. Já jsem ráda, že o mne mají takovou péči a záleží jim na mém zdraví. A pokud o nějaké informace nemám zájem, protože je vím, tak se tvářím chytře a řeknu, že vím. S lidma je to těžký. Každý chce něco jiného nebo nějak jinak. Ale mně se osvědčilo být milá, mít pochopení a říct co chci. Nebo nechci. Taky mám nějakou novou kůži či co. Lidi po ní stečou a nic se mi neděje. Ale v jakém krámě a s jakou prodavačkou tuhle kůži prodávaji fakt nevim. Možná v lékárně? Zeptejte se. Lékárnice poradí. Nebo vás někam pošle.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.