No - tak mě dostala zrovna včera prodavačka v Tescu. Všude pohoda, jen u uzenin fronta až kdo ví kam do pr… a ona se vykecávala s tou druhou. Pak sprdla babču přede mnou, že si nebude vymýšlet 10deka, když ona jí ukrojila už 20 a že není její problém, jestli na to nemá. Babča slzy v očích a nechala to tam, přitom tu frontu stála určitě 20 minut. Dalšímu zákazník prý zase mluví nesrozumitelně a ať si příště rozmyslí, co vůbec chce (mluvil srozumitelně, ale prodavačka není češka a jak jsem pochopila, ne všemu rozuměla. No a mně sprdla, že ať se laskavě vyjádřím, jaký lovecký salám vůbec chci (že mají i jiný druh jsem si prostě nevšimla, mohla se zeptat jaký a ne hned útočit). Jako jsou i hrozně fajn prodavačky - škoda že ty to odnášejí
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.