Já jsem naposledy v lékarně kupovala těhotenský test a nějaký gel pro intimní hygienu. Lékarnice vysvětlila jak se test používá - chápu, to je běžné. Kdybych byla těhotná, doporučila vitamíny. Kdybych nebyla těhotná, doporučila něco na podporu početí. Popřála mi aby test vyšel tak jak si přeji. A pak dlouho lítala po lékárně s gelem, protože něvěděla jestli je vhodný i pro těhotné. Za mnou už se dělala dlouhá fronta, já z toho divadla červená až na zadku a můžu jen doufat, že v té frontě nebyl někdo známý.
Vyslověně nezdvořilou prodavačku jsem zažila pouze jednou, kdy nám do obchodu se společenskou modou zakázala vzít kočárek, protože venku pršelo a kočárek by udělal koleje. Tehdá jsme chtěli utratit hodně peněz, tak měla smůlu.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.