Moje nejstarší byla jedináček skoro do deseti let. Proč? Protože jsem neotěhotněla dřív. Všechny 3 dcery mají jednoho otce, antikoncepci jsem brala jen rok po císařáku. Další dítě jsme chtěli, ale zas ne nějak urputně, abych běhala po doktorech a šla třeba na umělé oplodnění. Tak holt byla dcera dlouho jedináček. A kdyby kámoška nepotřebovala "objekt studia" na metodu Mojžíšové, možná by byla jedináček pořád. Na druhou stranu nijak neprudila a zabavila se dost sama. Četla vášnivě od 4 let, poslouchala četby na CD, stavěla lego. Já jsem s ní kreslila, tvořila, šila róby na Barbíny... V 5 letech si našla v sousedství kamarádky a chtěla být pořád s nimi.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.