heroes , manžel jelikož se mu nevěnoval tak neví co by asi se synem měl dělat. Tím se ho nechci zastávat, ale spíš,aby jsi pochopila.
Manžel se učil dlouho, než pochopil co a jak by s nima měl dělat. 2 roky jsem jim to vymýšlela sama, nejdřív nechápal ani proč, nakonec ted vidí výsledky(kluci jsou dospělý)
Nakonec se to poddalo.
Ale moji kluci, pokud se jim vysypalo lego stavěli si a 2-3h jsem o nich nevěděla. Ale pravda je, že před tím si s nima stavěl zase manžel.....takže věděli co s tím. Vánoce když jim bylo tolik, dostali nějakou archeologii, kutali si celé dny nějakého T-rexe ze sádry, ani jsme o nich nevěděli. Jen se musel vysávat často pokoj
A nemůže si hrát hned vedle tebe? třeba tam co si čteš? Nebo Ti to vadí?
třeba kluci tyhle vánoce bývali kupodivu taky hodně v obyváku s náma, dokonce vytáhli osadníky a další hry a každý den se něco hrálo. A taky jsem je mohla poslat pryč, že jsou na to velký. Ale to nedělám, užívám si ty chvilky. vím,že už jich moc nebude...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.