8.2.2021 11:17:30 Delete
Re: Zapnuté kamery
Fed,
nemyslím si, že by mé hodiny byly neživé, i když jsou bez kamer.
Ve škole taky potřebuju, aby koukali na to, co dělají, a ne na mě. Takže pracujeme živě s tím, co promítám na obrazovku, dneska jsem skoro celou matematiku rýsovala na tabuli a oni současně do sešitu. Oni mi svou práci pošlou, takže vidím jejich výsledek, oni celou dobu vidí, co dělám já, tedy rýsovací nástroje, tabuli, rýsování. Bez kamery.
Jinak samozřejmě různé úkoly, kdy promítnu zadání, oni řeší, pak různými způsoby kontrolujeme, opravujeme, aby to nebyla úplně nuda a přitom mohl každý pracovat svým tempem. Na to taky nepoyřebují vidět, že zrovna smrkám nebo piju nebo si chystám další úkol....
Be fyzice zase pouštím různé animace, je to na nich pochopitelnější, než když si tu na pidistole budu před kamerou šudlat totéž a řešit u toho, že kamera snímá jen jeden směr, ale já to potřebuju otáčet atd.
Ale ano, protože někdo do televize kváknul, že bez kamery je to špatně a nuda a fuj, tak všichni, co se snažili jinak a i jim to fungovalo, budou muset mít povinně kamery, protože jinak dostanou napomenutí ČŠI a tedy budou mít problém s vedením.
Odpovědět